Peeters Herentals blijft groeien.  Het team beschikt over erg knappe techniekers.  Recent wonnen ze nog de Land Rover Techniekerscompetitie die in België en Luxemburg werd gehouden bij alle dealers.   Michaël Peeters : ‘De dealers kregen als proef ieder een Land Rover geleverd met dezelfde 5 fouten.  De techniekers kregen 2 uur de tijd om de problemen  op te lossen. 

Ons tof team kon echter al na 34 minuten de fouten herstellen, de snelste tijd in België en Luxemburg dus.  Zo wonnen ze terecht de Award Techniekerscompetitie 2014. 

Ik ben bijzonder fier op deze topprestatie van onze medewerkers.'

Gemotiveerde techniekers meer dan welkom

Michaël Peeters : ‘We zoeken trouwens nog gemotiveerde techniekers met of zonder ervaring die ons tof team komen vervoegen.  Zelfs leerlingen die pas afstudeerden en een passie hebben voor de techniek van klasse-auto’s zijn welkom.  Mail ons michel@waldan.be of bel Michel 014-21 13 73 voor een boeiend gesprek.'

Peeters Herentals winnaar LON-award Voka Kempen West : stem

Garage Peeters uit Herentals is door het bestuur van Voka Kempen West verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen West 2014. Garage Peeters dingt hierdoor op vrijdag 13 juni mee naar de Prijs Ondernemen 2014. 

Je kan hier stemmen voor Peeters Herentals

Familiebedrijf met een lange traditie

 ‘Garage Peeters is een familiebedrijf met een lange traditie’, verduidelijkt Jonckheere voorzitter van Voka West de keuze. ‘Stichter August Peeters startte het bedrijf in 1953, zijn zoon Walter zorgde stapte in 1977 in de zaak en zorgde voor een sterke uitbreiding en groei. Vandaag staat kleinzoon Michaël aan het roer. Hij heeft zich omringd met een bijzonder sterk en gedreven team. Een team dat de vrijheid krijgt om creatief te zijn en zo - samen met de zaakvoerder - zorgt voor een aanzienlijke omzetstijging, tegen de crisis en de trends in de sector in.’

Voor mijn vader Walter 

‘We zijn zeer blij met deze erkenning’, zegt Michaël Peeters. ‘Vorig jaar is mijn vader onverwacht en veel te vroeg overleden. Deze prijs is in de eerste plaats voor hem. Het is mijn vader die van een kleine garage een groep gemaakt heeft. De Groep Waldan, met een verwijzing naar de voornamen van mijn vader Walter en mijn moeder Daniëlla, staat ondertussen voor de KIA Garage Peeters, Land Rover Peeters Motors, Jaguar Garage W. Peeters, DAF Garage Peeters en Carrosserie Peeters. Het is dankzij het harde werk en de visie van mijn vader dat we vandaag mogen vieren.

Daarnaast is het natuurlijk ook de perfecte motivatie voor mezelf en mijn team om het goede werk verder te zetten en te blijven inzetten op groei.’

Op de foto : Het winnende team van de Land Rover Techniekerscompetitie : Michaël Peeters (CEO), Dimitri Janssens, Andy Van Olmen, Tom Van Doninck en Dirk De Ceuster. Proficiat!